REFERENSER

Sagt om oss av några av våra nöjda kunder:


Vi har anlitat Henrik och Helmfelt Bygg och Inredning till olika byggprojekt, små som stora, i mer än 10 år och har alltid blivit mycket nöjda med resultatet.  Henrik är en duktig hantverkare och bra på kreativa och alternativa lösningar som ger det där lilla extra. Vid flera tillfällen har hans förslag och goda idéer gjort slutresultatet långt över vår förväntan.
Han levererar i tid, till överenskommen budget och har regelbundna avstämningar med oss för att vi skall vara överens under vägen för att undvika oönskade överraskningar.
Henrik har ett bra nätverk av övriga hantverkare, vilket skapar trygghet och förenklar processen.
Kort och gott, Henrik kan man lita på och det är värt otroligt mycket när det gäller så här viktiga investeringar som i ens boende. Vi rekommenderar med varm hand Henrik och Helmfelt Bygg och Inredning.

Anders & Marie Hellqvist


”Vi anlitade Helmfelt Bygg som byggde om vår råvind till en luftig, designmässigt stilren och ljus ateljé som även används som arbetsrum/gästrum. Tack vare det nätverk av duktiga hantverkare och yrkesmän i Helmfelts närhet skapades en kvalitetssäkring av arbetet – om Henrik på Helmfelt Bygg godkänner en hantverkare vet man att de är att lita på och de bästa inom sitt område! Som kund slapp vi också att hantera flera kontaktytor då Henrik projektledde och förde arbetet framåt inom uppsatta ramar. Vi hade en kontinuerlig dialog om arbetets framskridande och vi är väldigt tacksamma för de råd och tips vi fick av Henrik när vi var osäkra gällande lösningar så det blev smart gjort – både designmässigt och ekonomiskt. Man känner verkligen att det finns en genuin omtanke om kundens bästa i arbetet Helmfelt Bygg gör. En stor bonus är att Henrik inte bara är en ytterst kunnig hantverkare och byggare utan har fingertoppskänsla som en inredningsdesigner och skapar stiliga lösningar, utan att släppa fokus på vår allokerade budget. Projektet färdigställdes inom uppsatt tidsram och budget. Vi kommer tryggt att fortsätta anlita Helmfelt Bygg i än mer omfattande projekt när vi nu flyttar till ett större boende.”

Fredrika & Nils Rylén


”För att vara helt ärligt var jag lite orolig. När man skall ta in hantverkare är det svårt att veta om de kommer i tid, om det blir ett bra resultat och om budgeten håller. Vi tog in Henrik och Helmfelt Bygg på rekommendation och är mycket nöjda med resultatet. Det var ordning och reda, det blev än bättre än vi trodde och Henrik hade smarta och enkla lösningar som lyfte fram husets specifika egenskaper. Vi kan starkt rekommendera Henrik och Helmfelt Bygg om ni har samma önskemål som vi”

Niklas Forser


Jag har anlitat Henrik på Helmfelt Bygg under ett antal år när renoveringen av mitt hus har pågått. Det har aldrig varit några problem att sammarbeta, Henrik har alltid hållit budget och tidsplan och också kommit med idéer och förslag om olika lösningar och förbättringar under arbetets gång. Vid senaste projektet som var nybygge av ett garage så skötte Henrik allt från gjutning av garageplatta till slutförandet på ett proffsigt sätt. När jag ska sätta igång med nästa projekt så kommer jag att anlita Henrik igen.

Henrik Johansson Tostared