OM OSS

Välkommen till byggföretaget med det lilla extra. Vi har en gedigen kunskap kring snickerihantverket, kärlek till olika material och kreativ lösningsförmåga – vi ser möjligheterna!

Vi löser inte bara uppdraget, vi ser till helheten och slutresultatets bästa och lägger extra energi för att skapa en vacker tröskel, en snygg knopp till räcket eller ett specialgjort vinfack.

Att kunna visualisera och förmedla det bästa slutresultatet är en stolt gåva och vi innehar och vårdar på Helmfelt bygg. Det är det som gör att vi kan hjälpa till att förverkliga drömmar.

Vi anser att det är viktigt med täta avstämningar med dig som kund för att säkerställa att vi har samma mål och uppfattning om projektets utveckling. Vi tar därför gemensamt steg för steg framåt med slutresultatet i åtanke. Vi respekterar er hemmiljö och diskuterar gärna bästa sättet att lägga upp arbetet med er bekvämlighet i åtanke, vilket blir särskilt viktigt vid ombyggnationer och renoveringar när du som kund bor kvar i huset,

Vi kan stolt konstatera att våra kunder är så nöjda att de fortsätter att komma tillbaka och rekommendera oss till vänner och bekanta.

Vi löser det mesta och inget är för stort. Det är utmaningen att skapa något som driver oss.

Låt oss bli er pålitliga samarbetspartner på vägen mot ert drömboende.

Välkommen till Helmfelt Bygg och Inredning!